Lycklig person har inga lån.

Vad är amortering?


skrivet den 10 okt av Admin, klockan:11:26
Ett av de första begreppen som jag kom i kontakt med på ett av mina första möten med banken var amortering. Jag hade naturligtvis hört talas om det innan men jag måste erkänna att jag inte till hundra procent förstod vad det innebar eller rättare sagt så förstod jag inte att det fanns olika former av amortering vilket jag kommer att skriva mer om lite senare i den här bloggen. Nu först så tänkte jag bara mycket enkelt förklara vad amortering i grova drag innebär. Mycket enkelt kan man säga att amortering är det ord som används när man talar om avbetalning av ett lån eller en skuld. Vanligtvis så pratar man om amortering på delar av en skuld men det kan också vara och avse hela skulden. Amorteringen kan se lite olika ut beroende på vilken låneform man talar om. Detta kommer jag att skriva mer om längre ner.  

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt