Lycklig person har inga lån.

Amortering - ett nödvändigt ont?


skrivet den 08 okt av Admin, klockan:11:02
Man kan ställa sig frågan hur det kommer sig att jag börjar med den här bloggen då jag själv verkligen inte skulle vilja säga att jag är expert på ekonomi eller något särskilt som har med lån att göra eller liknande. Nej, det är precis tvärtom skulle jag vilja säga. Jag har inga speciella kunskaper inom ekonomi men däremot är jag en privatperson som som så många andra står och funderar just nu på om jag ska ta ett lån eller inte eftersom jag vill köpa en ny villa. Har man kommit så långt så blir man insatt i lån och allt som har med det att göra. För mig som inte kan så mycket om ekonomi så var det många saker som var nya på många av mina möten med banken. Så mycket ny information och det var betydligt svårare än jag trodde att hänga med ibland.  

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt